Recensies

Aart Bertijn, Senior beleidsmedewerker VGN:

Als oprichter van de VGN Academie heb ik Paul leren kennen als een echte professional met veel kennis van zaken rondom de opleidingsuitdagingen waar wij in de gehandicaptenzorg voor staan. Als projectmanager van de VGN Academie weet Paul het proces en de verschillende belangen van de deelnemende zorgorganisaties aan de VGN Academie goed te managen. Door het creëren van een positieve sfeer en het snel oppakken van kritische punten en verbetervoorstellen heeft hij in hoge mate bijgedragen aan het succes van de VGN Academie. Daarnaast is Paul een prettig persoon om mee samen te werken. Niet alleen omdat hij constructief meedenkt bij de ontwikkeling van nieuwe plannen. Maar ook omdat hij oog heeft voor wat reëel mogelijk is en dat op een positieve manier communiceert.

.

Michiel Broeksma, bestuurder Met WA:

Paul helpt Met WA bij de opzet van onze WA Academie. Zijn ervaring maakt hem bij uitstek geschikt hiervoor. Van idee naar tekentafel en vandaar richting de uitvoer. Voor iedere fase een zeer aangename partner om mee te werken. Rustig, creatief, consistent, humorvol en – niet geheel onbelangrijk – zeer kundig!

.

Els Schipper, Manager Organisatieondersteuning Lievegoed:

Paul werkt momenteel voor Lievegoed als externe projectleider ‘Leren en Ontwikkelen’ en ondersteunt de organisatie als het gaat om scholing en ontwikkeling naar een hoger plan te tillen. Paul heeft een onderzoek gedaan naar de behoeften en wensen van medewerkers en management zowel binnen Gehandicaptenzorg als GGZ. Daarnaast verkent Paul in samenwerking met ons de mogelijkheden om te komen tot het inrichten van een leeromgeving voor de totale organisatie. Hij heeft daarbij voldoende aandacht voor de strategie van Lievegoed waarin de zorgprofessional centraal staat. Paul ondersteunt ons vanuit zijn bevlogenheid, deskundigheid en visie op het gebied van leren en ontwikkelen. Hij biedt ondersteuning op inspirerende wijze en sluit goed aan op de interne ontwikkelingen. Paul heeft oog voor de fase waarin de organisatie zich bevindt. Paul is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Helder, deskundig en betrouwbaar.